Už švaresnį pavasarį!

  • Paskelbta: 2024-04-02
  • Kategorija: Kvietimai

Rudenį startavęs 12-as projekto „Mes rūšiuojam“ mokykloje sezonas tęsiasi. Zarasų „Santarvės“ pradinė mokykla ir toliau sėkmingai dalyvauja šiame projekte ir prisideda prie švarios aplinkos be elektros ir elektronikos atliekų. 2023 m. gruodžio 19 d. mokykla atidavė perdirbimui 202 kg atliekų, iš jų net 11 kg baterijų.

2024 m. balandžio 9-12 d. Utenos apskrityje, taip pat ir iš mūsų mokyklos vėl bus išvežamos elektros ir elektronikos atliekos. Ačiū tiems, kas jau atnešėte senų baterijų ar smulkių prietaisų. O visus kitus kviečiame iki balandžio 8 d. (imtinai) prisijungti prie šio projekto, atnešant ar atvežant į mokyklą senų baterijų ar sugedusios (nenaudojamos) smulkios ar stambios buitinės technikos. Kiekvienas kilogramas virsta taškais, o taškai – eurais, kurie pradžiugina mūsų mokyklos moksleivius.

Kviečiame prisijungti prie projekto visą mokyklos bendruomenę, rinkti elektronikos ir baterijų atliekas, aktyviai jas pristatyti į mokyklą ir taip prisidėti prie aplinkos išsaugojimo ir mokinių sąmoningumo ugdymo. Stambią buitinę techniką (televizoriai, šaldytuvai, viryklės, skalbimo mašinos, mikrobangų krosnelės ir pan.) galite palikti prie vartelių vidiniame mokyklos kieme iš Dariaus ir Girėno skg. pusės (prieš tai įspėjus mokyklos administraciją), o smulkią - atnešti tiesiog į mokyklos fojė ar raštinę. Baterijas galima paduoti klasės mokytojai ar kitam mokyklos darbuotojui.

Nuotraukos:
Jekaterina Kostygova

Nepamirškite padėkoti autoriui
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas