"Tau, Mamyte"

  • Paskelbta: 2024-05-06
  • Kategorija: Renginiai

Motinos diena – tai ypatinga šventė, skirta pagerbti visas mamas ir močiutes už jų begalinę meilę, atsidavimą ir rūpestį. Šią dieną stengiamės parodyti joms, kiek jos mums reiškia, ir padovanoti joms geriausias – savo rankutėmis pagamintas -  dovanas bei nepamirštamas akimirkas.

Gegužės 3 d. Motinos diena buvo švenčiama ir Salako ugdymo skyriuje. Mama- mylimiausia, brangiausia, vienintelė, nepakartojama. O kad Mamytės ne tik girdėtų, bet ir matytų, kaip vaikai jas myli, kaip jas mato savo akimis, nupiešė savo Mamyčių portretus. Jais Mamytės galėjo pasidžiaugti surengtoje parodėlėje.

Šventė prasidėjo improvizuota „specialia laida“ „Tau, Mamyte“. Šioje laidoje buvo įvairiausių „ video rubrikų“, reportažų, netgi reklamų! Jaunieji laidos dalyviai ( priešmokyklinukai ir 2-3 klasių mokiniai) šoko, dainavo, vaidino, juokavo. „Šventinės laidos“  pabaigoje vaikučiai sveikino Mamytes savo pagamintomis dovanėlėmis, iš sėklytės užaugintais gėlių daigeliais.

Vėliau vyko linksmosios vaikų-mamų varžytuvės. Visi burtų kelių susiskirstė į 2 komandas. Šios varžėsi įvairiose netradicinėse rungtyse. Buvo  linksma ir smagu! 

Buvo šilta ne tiek nuo saulės spindulių, besiskverbiančių pro langą, bet nuo šilumos, kurią spinduliavo  brangiausių ir artimiausių Žemėje žmonių- Vaiko ir Mamos- širdys.

Nuotraukos:
Jevgenija Kohanskienė, Reda Putrimaitė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas