Paskutinio Skambučio šventė Salake

  • Paskelbta: 2024-06-10
  • Kategorija: Renginiai

Birželio 7 d. Salako ugdymo skyriuje skambėjo Paskutinis skambutis. Tai ne tik simbolinis šventės pavadinimas. Šį kartą skambutis mokykloje skambėjo paskutinį kartą visiems. Nuo rudens mokinukai skubės į kitų mokyklų klases, o  skambutis juos kvies susitikti su naujais draugais ir mokytojais. 

Paskutinio skambučio šventė buvo įsimintina, kupina sveikinimų, padėkos žodžių mokiniams, tėveliams, mokytojoms, darbuotojams. 

Šventės vedėja Mandra Elegantje (kurią įkūnijo buvusi mokinė Milana Silina) "patikrino", ką mokinukai geba ir moka. O jie vaidino, šoko, dainavo, atsakinėjo į pateiktus klausimus, deklamavo eilėraščius. Įvertinti buvo puikiai! 

Mokinius sveikino ir už prasmingą bendradarbiavimą dėkojo į šventę atvykę Salako kultūros centro, bibliotekos, socialinės globos namų atstovai. Smagių atostogų ir sėkmės kitose mokyklose linkėjo Zarasų rajono Savivaldybės Mero patarėja S.Matusevičiūtė, Salako seniūnijos seniūnas R.Kisielius.

Vėliau visų  laukė įspūdinga staigmena: vaikams - aktyvi ir smagi popietė su animatore , didžiulis batutas. Suaugusieji klausėsi saksofonisto T.Kochankos atliekamų melodijų.  Nuoširdžiai dėkojame Tėveliams už svarų indėlį organizuojant šventę, ieškant rėmėjų  (Zarasų r. Savivaldybės administracija)  ir už nuostabius mokyklos erdvių papuošimus. 

Tegul atėjusi vasara ir laukiančios atostogos įkvepia ir pripildo naujų jėgų, veržlumo, energijos, geros sveikatos, ryškių įspūdžių ir teigiamų emocijų.

Autorius:
Reda Putrimaitė

Nuotraukos:
Reda Putrimaitė, Jevgenija Kohanskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas